درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

پزشکیان: اگر نامه امام به مالک را در عرصه حکومتداری اجرایی کنیم دیگر هیچ مشکلی پیش نمی‌آید | شاخص اینکه مدیری بماند یا نماند رضایت مردم است

پزشکیان اضافه کرد: باید بتوانیم این فرهنگ را به سایر کشور‌ها ارائه دهیم. در مجلس بودیم و یکی از آقایان گفت نظرت درباره حکومت پارلمانی چیست؟ گفتم چرا حکومت اسلامی ایجاد نمی‌کنید؟ گفتم اگر راست می‌گویید نامه امام به مالک را بگذارید جلوی خود و اجرایی کنید. اگر ما این نامه را در عرصه حکومتداری امروزی کرده و اجرایی کنیم دیگر هیچ مشکلی پیش نمی‌آید. شاخص اینکه مدیری بماند یا نماند رضایت مردم است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 08
کد خبر: ۲۵۹۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس‌جمهور تاکید کرد: کشور‌های دیگر تاریخچه فرهنگی ندارند، اما آن را می‌سازند. ما داریم، اما فراموش کردیم. دانش آموزان ما باید با این مفاهیم آشنا شوند و هر ایرانی در هر کجای دنیا دلش برای مملکت خود بتپد.

مسعود پزشکیان در دیدار با جمعی از مدیران و فعالان میراث فرهنگی، اظهار کرد: واقعیتی که در منطقه با آن مواجه هستیم حادثه پشت سر حادثه است و مشکلاتی که پیش می‌آید کار را سخت‌تر و سخت‌تر می‌کند. یک حکومت وحشی را اروپا و آمریکا گذاشته و از آن دفاع می‌کنند که هیچ چارچوب انسانی را رعایت نمی‌کند.

وی ادامه داد: از حقوق بشر حرف می‌زنند و می‌گویند چرا یک قاتل را اعدام می‌کنید؟ اما کسی نیست به آنان بگوید که چرا زنان و کودکان بی گناه را می‌کشید؟ حتی اگر ما بد باشیم شما که ادعای انسانیت می‌کنید آنچه که هر روز می‌بیند را چه اسمی برایش می‌گذارید؛ این وضعیت شرم آور است.

رئیس جمهور بیان کرد: در زمانی رئیس دانشگاه بودم، یک روزی فردی گفت به شما نیاز داریم. گفتم وقت ندارم، رفت رئیس میراث فرهنگی را آورد. دیدم از امکاناتی می‌گوید که از آن خبر نداریم. ۷۵۰ سال پیش در تبریز ما شهری وجود داشت که با ۷ زبان زنده دنیا آنجا آموزش می‌دادند. مدیریتی می‌کردند بر مبنای فرایند. من رئیس دانشگاه شده بودم و نمی‌دانستم فرآیند یعنی چه؛ می‌خواهم بگویم که کلیت قضیه مدیرانی که جریانی و گروهی می‌آیند این وضعیت را رقم می‌زنند. هویت خود را نمی‌دانیم و ریشه ما را قطع کرده اند.

رئیس جمهور تصریح کرد: کسی که گذشته خود را نداند نمی‌تواند برای آینده خود نقشه بکشد. ریشه‌های محکمی که در فرهنگ، مدیریت، مسائل سیاسی و اجتماعی داریم به ما درس می‌دهد. امروز دانشگاه‌های ما حداقل سطح ۲ هستند؛ یعنی در کنار آموزش بعضا کار تحقیقاتی انجام می‌دهند، اما بیش از ۹۰ درصد مقالات و تحقیقات در طاقچه‌ها خاک می‌خورد. حدود ۷۵۰ سال پیش ما دانشگاه‌های رده چهار داشتیم. هنر اینگونه زندگی کردن و در کنار هم بودن و رشد کردن و توسعه دادن چیزی بود که ما ۲ هزار ۵۰۰ سال پیش داشتیم، اما امروز ما را با هم به دعوا می‌اندازند تا هرچه می‌خواهند به ما تحمیل کنند.

وی تاکید کرد: اگر مسلمان با هم بودند می‌توانستند این بلا را سر منطقه ما بیاورند؟ کشور‌های دیگر تاریخچه فرهنگی ندارند، اما آن را می‌سازند. ما داریم، اما فراموش کردیم. دانش آموزان ما باید با این مفاهیم آشنا شوند. باید بدانند چه نوع مدیریتی توانسته این توسعه را در آن دوران رقم بزند. زمانی که ما را از ریشه تمدن و مدیریت و فرهنگ ببرند ما را بی هویت کرده و هر کاری می‌خواهند با ما می‌کنند. ایران ما مملو از سرمایه‌های فرهنگی، هنری، سیاسی، علمی و فرهنگی است.

پزشکیان اضافه کرد: باید بتوانیم این فرهنگ را به سایر کشور‌ها ارائه دهیم. در مجلس بودیم و یکی از آقایان گفت نظرت درباره حکومت پارلمانی چیست؟ گفتم چرا حکومت اسلامی ایجاد نمی‌کنید؟ گفتم اگر راست می‌گویید نامه امام به مالک را بگذارید جلوی خود و اجرایی کنید. اگر ما این نامه را در عرصه حکومتداری امروزی کرده و اجرایی کنیم دیگر هیچ مشکلی پیش نمی‌آید. شاخص اینکه مدیری بماند یا نماند رضایت مردم است.

رئیس جمهور در ادامه خاطرنشان کرد: ما برای ماندن و نماندن یک شاخص بیشتر نباید داشته باشیم. آیا خدمت گزار مردم هستیم یا نه. حرف‌های ما برای کسب رای نبود. ما بر اساس اعتقاد خود حرف می‌زنیم. هر کاری از دستمان بر بیاید برای اینکه بتوانیم ایران را به جایگاه خود برسانیم کوتاهی نخواهیم کرد. در خصوص مشکلات نیز آقای دکتر عارف با شما بشینند و مشکلات را احصاء کنند. ما هر چقدر که بتوانیم به شما کمک خواهیم کرد. ما را گذاشتند که مشکل شما را حل کنیم. اگر در توان ما باشد و امکانش وجود داشته باشد بدون منت به شما کمک خواهیم کرد.

وی در پایان بیان کرد: باید هویت خود را و ریشه‌هایی که عمیق و پر افتخار است به دنیا عرضه کنیم. باید این ریشه‌ها را شفاف کنیم. باید به دانش آموزان آموزش داده و هر ایرانی در هر کجای دنیا دلش برای مملکت خود بتپد. ما این هویت را باید به رخ جهانیان بکشانیم. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر